Subaru Levorg (2020)

Gepost door Rutger DC 
De Subaru Levorg, een van de slechtst verkochte stationcars in Nederland ooit, is inmiddels niet meer op de Nederlandse markt leverbaar, maar de auto zou binnen enige tijd kunnen terugkeren als de tweede generatie klaar is. Op de Tokyo Motor Show debuteert de nieuwe Levorg, die uiteraard van Subaru's modulaire platform gebruik zal maken die al dienstdoet onder de Impreza, XV, nieuwe Legacy, Forester en Ascent. Momenteel heeft de Levorg een atmosferische 2.0 en buiten Europa 1.6T of 2.0T benzinemotoren, het ligt voor de hand dat de Levorg profiteert van e-Boxer-techniek.Ik snap niet dat Subaru in Europa nog bestaat en dat Daihatsu verdwenen is. In Nederland heeft een Subaru met AWD en torenhoge BPM geen bestaansrecht, terwijl we zitten te schreeuwen om betaalbare Daihatsu's.
Ook als teaser ziet het er al weinig spanningverhogend uit.
Quote
GT 1973
Ik snap niet dat Subaru in Europa nog bestaat en dat Daihatsu verdwenen is. In Nederland heeft een Subaru met AWD en torenhoge BPM geen bestaansrecht, terwijl we zitten te schreeuwen om betaalbare Daihatsu's.

Wie zit er te schreeuwen om betaalbare Daihatsu"s? Het merk is hier niet voor niets verdwenen. Er was totaal geen animo meer voor. Maar ja, er zijn ook nog mensen die beweren dat ze V&D zo missen smiling smiley..
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.