Isuzu D-MAX (2019)

Gepost door Rutger DC 
Isuzu D-MAX (2019)
29-01-2019 14:00
Eind 2011 verscheen de tweede generatie Isuzu D-MAX op de Thaise markt en daarmee is de auto nu zo langzamerhand wel aan vervanging toe. Nog niet zo lang geleden kreeg de D-MAX een nieuwe dieselmotor, de 1.9-liter met 164 pk, dus die kan naar de tweede ronde. Het noeste werkpaard vormt nu nog de basis van de Chevrolet/Holden Colorado, maar die samenwerking is stopgezet. Bij de pick-ups zijn de samenwerkingsverbanden op de kop gezet, dit zijn voortaan de koppeltjes voor zogenaamde midsize pick-ups:

Mitsubishi, Nissan, Renault, Mercedes-Benz (Mitsubishi zou hier de leiding kunnen krijgen - het zou kunnen dat Mercedes-Benz het voortaan alleen af denkt te kunnen, maar dat is afwachten)
Ford, Volkswagen (Ford neemt hier de leiding)
Isuzu, Mazda (Isuzu neemt hier de leiding)

Toyota, GM, FCA en SsangYong lijken er alleen voor te staan. Hoe dan ook, de volgende Mazda BT-50 krijgt dus niet langer de basis van de Ford Ranger, maar van de volgende Isuzu D-MAX.

De nieuwe Isuzu D-MAX zou nog dit jaar gelanceerd worden in Thailand, reken erop dat Nederland nog tot 2020 moet wachten.Bron: [www.carscoops.com]
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close