Chevrolet Onix/Prisma [2020] (BR)

Gepost door Rutger DC 
De Zuid-Amerikaanse markt is erg belangrijk voor General Motors, want de Chevrolet Onix is de bestverkochte auto van Brazilië en ook in Argentinië staan de Onix hatchback en Prisma sedan in de top vijf van bestverkochte auto's. De nieuwe Onix en Prisma worden gebaseerd op GM's nieuwe GEM-platform, een platform dat voorlopig alleen voor de Chinese Buick Excelle wordt gebruikt, maar in de toekomst de basisarchitectuur van alle compacte modellen van GM op de Chinese en Latijns-Amerikaanse markten zal vormen. Het motorenaanbod zal bestaan uit GM's bekende 1.0 driecilinder met en zonder turbo en daarnaast ook een atmosferische 1.2 voor Zuid-Amerika.

Bronnen:
[www.autossegredos.com.br]
[www.autossegredos.com.br]

De vertrouwde foto's van het Chinese registratiebureau die al op straat liggen:1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 05-01-2019 15:33 door Rutger DC.
Zouden er voor GM niet mogelijkheden zijn om terug te keren op de Europese markt met oa de hatchbackversie van dit soort auto's? Mits moderne techniek en (dus) gunstig geprijsd, en een niet al te beroerde afwerking, zie ik er wel een plekje voor nu Hyundai en Kia ook niet echt meer budgetmerken zijn...
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close