Chevrolet Tahoe/Suburban / GMC Yukon / Cadillac Escalade (VS)

Gepost door Rutger DC 
General Motors werkt aan nieuwe generaties van de Chevrolet Tahoe en Suburban en waarschijnlijk dus ook de nieuwe GMC Yukon en Yukon XL en Cadillac Escalade (ESV). De huidige modellen verschenen vijf jaar geleden. Ondertussen heeft Ford met de laatste Expedition en Lincoln's Navigator wel een alternatief in huis die de GM-modellen in alle opzichten aftroeven, op de verkoopcijfers na dan, want op dat vlak is GM oppermachtig. Maar GM mag niet op haar lauweren rusten, de volgende generatie Tahoe/Suburban en duurdere broertjes krijgen dan ook net als de Fords onafhankelijke wielophanging achter, wat 'm minder onbehouwen moet maken dan het huidige model.

Tahoe

Bron: [www.motor1.com]

SuburbanBron: [www.carscoops.com]1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 08-10-2019 12:42 door Rutger DC.
GMC Yukon Denali:Bron: [www.motor1.com]

Cadillac Escalade:

Bronnen: Motor1, Motor Authority via [worldscoop.forumpro.fr]
Ik ben benieuwd welke motor ze gaan leveren. Ford is in 2016 overgeschakeld op de V6. Prima motor. Uiterlijk verwacht ik weinig schokkende veranderingen.
Hoop fat ze de kwaliteit op orde hebben als deze wagens geleverd gaan worden. De nieuwe Ford Explorer en Lincoln Aviator hebben zeer veel problemen en extreem onzorgvuldige afwerking. Kopers en Ford dealers zijn woedend. Hopelijk begaat GM deze fout niet.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.