Lincoln Corsair (VS)

Gepost door D-C 
Lincoln Corsair (VS)
27-07-2018 13:02
De opvolger van de Lincoln MKC, een crossover afgeleid van de Ford Kuga, is in ontwikkeling. Zoals de Lincoln MKX recentelijk al werd opgefrist en voortaan een naam kreeg, namelijk Nautilus, krijgt ook de MKC voortaan een naam. Het gaat om Corsair, een naam die ergens nog rondslingerde in Europa: de Britse Ford Corsair was een sedan die tussen de Cortina en Zephyr/Zodiac-serie gepositioneerd was. Naast de Corsair en Nautilus heeft Lincoln nog de Navigator en de sedans Continental en MKZ. Die laatste zou in theorie na modelvernieuwing weer Zephyr kunnen gaan heten, maar het is maar de vraag of Lincoln meer dan een sedan wil voeren, aangezien de Continental niet is aangeslagen en Ford zelf in Noord-Amerika met de verkoop van sedans stopt.

Bron: [www.autoweek.nl]
Een kleine versie van de Aviator. Wat een fantasie weer...
Niet erg fantasievol ten opzichte van de andere modellen inderdaad. Schrale troost dat het huidige design van Lincoln wel heel geslaagd is.
Jmmr dat de grote lincoln sedans verleden tijd lijken. Hoe mooi de Lincoln line up ook is, mis nadrukkelijk een town car als topmodel. De Amerikanen hebben dit segment er volledig aangegeven zo ontzettend jmmr.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close