Hyundai Venue (VS?)

Gepost door MattCurlew 


Duidelijk kleiner dan de Kia Soul en wellicht onder de Kona geplaatst. Men denkt dat het wellicht de Accent op zal volgen: [www.motor1.com]1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15-04-2019 12:17 door MattCurlew.
Wellicht gaat het om de Hyundai Carlino voor India, een sub-4 meter SUV die onder de Creta/ix25 (en dus onder onze Kona) gepositioneerd gaat worden. De nieuwe Santro wordt ook in Europa getest en zal hier nooit verkocht gaan worden.
De compacte Hyundai crossover gaat waarschijnlijk Leonis heten.

Impressie:Bron: [thekoreancarblog.com]
De namen zijn bekend: Hyundai Leonis voor Noord-Amerika en Hyundai Styx voor India. De auto wordt in Noord-Amerika onder de Kona gepositioneerd en moet de Accent op den duur overbodig maken, waar de Styx in India onder de Creta is gepositioneerd, een meer traditioneel ogende crossover (ix25 in China) met hetzelfde formaat als de Kona. Of de Leonis/Styx ook naar Europa komt? Het lijkt er vooralsnog niet op en er is enige overlap met de Kona, maar aan de andere kant voert Volkswagen ook de T-Cross en T-Roc naast elkaar. De Leonis debuteert in april op de autoshow van New York.

Deze foto kwam ik ook nog tegen, het zou ook om de Leonis/Styx moeten gaan, maar de raamlijn is anders. Wellicht is het de Kia-variant.

Hyundai heeft bekend gemaakt hoe de kleine crossover onder de Kona gaat heten: Venue. Ook is bekend op welke venue en wanneer de auto wordt voorgesteld: 17 april op de New York International Auto Show.

Meer Hyundai Venue:

Bron: [www.team-bhp.com]

Zou jammer zijn als 'ie niet naar Europa komt. De Amerikanen krijgen 'm immers ook en die hebben de Kona ook al. Naar een goedkopere crossover zal ongetwijfeld ook een gezonde vraag bestaan.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close