Volkswagen Passat (CN/VS)

Gepost door D-C 
Volkswagen Passat (CN/VS)
19-06-2018 12:12
Er liggen weer eens foto's van de Chinese Government Accreditation Office op straat, het bureau waar alle auto's op de Chinese markt worden geregistreerd; ditmaal van de nieuwe Passat voor China en Noord-Amerika. Sinds de huidige generatie wijkt de Amerikaanse Passat af van de Europese, in China wordt de auto door de Shanghai Volkswagen joint venture gebouwd, waar de Europese Passat als Volkswagen Magotan door FAW Volkswagen wordt gemaakt. De nieuwe generatie Passat krijgt ook eindelijk de beschikking over het MQB-platform. De wielbasis groeit 68 mm tot 2871 mm, de lengte neemt met 63 mm toe tot een forse 4933 mm, de breedte neemt met 2 mm toe tot 1836 mm en de hoogte neemt met 3 mm af tot 1469 mm. In de Chinese uitvoering komen 1.4 TSI (150 pk) en 2.0 TSI (186/220 pk) motoren te liggen, gekoppeld aan DSG-automaten.Dank voor de foto´s !
Deze uitvoering van de Volkswagen Passat is vele malen eleganter dan de lompe versie die wij in Europa voorgeschoteld hebben gekregen.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close