Hyundai Palisade [Fullsize CUV] (VS)

Gepost door D-C 
Hyundai verkeert al enige tijd in zwaar weer. Naast de inzakkende vraag in China, deels door de politieke problemen tussen Zuid-Korea en China, speelt vooral Hyundais focus op personenauto's het merk parten. In Europa, waar Hyundai alle belangrijke segmenten wel afdekt met een serie compacte auto's en crossovers, gaat het wel goed, maar anders ligt het in Noord-Amerika, waar Hyundai en zustermerk Kia niets te bieden heeft boven de Santa Fe en Sorento. Daar komt verandering in, want Kia heeft de Telluride in ontwikkeling en op dezelfde basis komt Hyundai met een nieuwe fullsize crossover. Die crossover zal de grote uitvoering van de Santa Fe vervangen (kortweg Santa Fe in Noord-Amerika, Maxcruz in Zuid-Korea en Grand Santa Fe in Europa), maar voortaan een geheel op zichzelf staand model worden en dus niet simpelweg een verlengde Santa Fe. De auto moet het straks opnemen tegen onder andere de Chevrolet Traverse, Ford Explorer, Honda Pilot en Toyota Highlander.Bron: [www.motor.es]Bron: [www.motor1.com]2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 07-06-2018 21:43 door D-C.
Dan ziet de Kia er van opzij in mijn ogen een stuk beter uit. Ook de grille gaat veel te pontificaal worden, al zal dat in deze klasse juist geen issue gaan spelen zeker...
Oh oh, die Amerikanen toch. Zo'n auto wil je toch.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.

close