Porsche Cayenne Coupé

Gepost door Flipje1977 
Een Cayenne Coupé of toch een Panamera AllRoad nut smiley
Auto is weer gespot maar het is waarschijnlijk geen Cayenne Coupé, maar de uitwerking van de Mission E. Uitlaten zouden nep zijn en achterop lijkt een sticker te zitten die waarschuwt voor hoogspanning.Quote

MYSTERIEUZE PORSCHE GESNAPT

KOUDETEST IN BIJZONDERE KOETS. Onze spionagefotograaf heeft al rillend van de kou plaatjes weten te schieten van een ingepakt testmodel van Porsche. Maar, wat zien we nu eigenlijk? Spyshots van hagelnieuwe ingepakte Porsches zorgen vaker voor vraagtekens, al heeft dat meer te maken met het wegens de aanwezigheid van camouflage moeilijk te maken onderscheid tussen 911-versies. Vandaag krabben we ons om een andere reden stevig achter de oren. Het fanatiek ingepakte testmodel draagt de koets van de Panamera, al is de auto fors hoger. De Panamera Shooting Brake is het waarschijnlijk niet, daar die aanstaande nieuweling zich op foto's met een compleet ander testuiterlijk lieten zien. Het zou kunnen dat Porsche hier een Cayenne Coupé aan de tand aan het voelen is, een model dat mee moet liften op de hype van de coupé-suv's. Een andere mogelijkheid heeft te maken met stekkerkracht. Porsche is voornemens om anno 2020 een volledig elektrische sedan op de markt te brengen, een auto waaraan de Mission E Concept voorafging. De Panamera-koets laat zich dan beter verklaren. De productieversie van de 600 pk sterke Mission E moet omstreeks 2020 op de markt komen. Inmiddels is Porsche al even bezig met het treffen van voorbereidingen.
[www.autoweek.nl]
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.