Aankoopadvies auto met 3 isofix-punten op achterbank

Gepost door Tom 5212037 
Hallo,

Binnenkort verwacht ik gezinsuitbreiding: er komt een tweeling aan. Erg leuk natuurlijk, maar waarschijnlijk moet ik een andere auto, aangezien ik ook een kind van 3 heb die nog in een kinderstoel zit. Ik heb de voorkeur voor een auto met 3 isofix-punten op de achterbank vanwege de veiligheid. Daarnaast moet het een auto zijn met automaat, benzine (16000/jaar), en een grote kofferbak. Merk, model maakt me niks uit, betrouwbaarheid wel. Prijs max 20.000eu. Wie o wie heeft een idee?
Ik denk aan Ford s-max of galaxy, Seat Alhambra, VW Touran. Al weet ik niet hoe de dsg van die laatste twee is.

Ik zie reacties graag tegemoet!

Groeten,
Tom
de citroën grand Picasso heeft een fijne en betrouwbare 6 traps automaat , toen de Picasso verdween en werd vervangen door de naam Spacetourer werd deze 6 traps van Aisin vervangen door een 8 traps van het zelfde Japanse Aisin

@tom ik lees graag je reactie1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 23-07-2020 13:00 door Auto encyclopedie.
Wel even passen of het ook gaat passen, 3 isofix aansluitingen betekend niet dat er alle stoelen tegelijk geïnstalleerd kan worden, die dingen zijn vaak zo idioot groot.
De Peugeot 3008, Renault grand Scenic 3 en Skoda Superb zijn nog opties.1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 23-07-2020 20:02 door ak2.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Nog geen forumprofiel? Maak die dan hier aan.