Vernieuwde Renault Trafic betrapt

Dat is rap!

Renault Trafic spyshots
Renault Trafic spyshotsRenault Trafic spyshotsRenault Trafic patentplatenRenault Trafic patentplatenRenault TraficRenault TraficRenault Trafic

Renault legt de Trafic straks opnieuw op de snijtafel. Onlangs konden we je al een stel patentplaten van de vernieuwde bedrijfswagen laten zien en vandaag hebben we een kakelverse serie spionagefoto's van de gemoderniseerde Trafic in de aanbieding.

De in 2014 gepresenteerde Trafic werd vorig jaar rond deze tijd samen met de Master gefacelift, maar Renault lijkt die bijpuntsessie achteraf toch niet ingrijpend genoeg te vinden. Onlangs doken in de database van een patentbureau namelijk de eerste afbeeldingen op van een andermaal bijgewerkte Trafic. Dat dat geen vergissing betrof, blijkt wel uit de spionagefoto's van een ingepakt testexemplaar.

Renault Trafic patentplaten

Renault Trafic

De Renault Trafic, die bestellers als de Fiat Talento en Nissan NV300 als broertjes heeft, krijgt een strakgetrokken grille en herziene koplampen waar een hapje uit lijkt te zijn genomen. De vorm van de kijkers is daarmee straks meer in lijn met die van diverse andere modellen van Renault. Op de patentplaten konden we zien dat de achterlichten van de Trafic een gewijzigde indeling krijgen. Op deze spionagefoto's zien we de vernieuwde achterlichtunits nog niet terug. Later dit jaar meer!

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.