Renault en Nissan verdubbelen EV-subsidie

Tot €8.000 voordeel op Leaf en Zoe

Nissan Leaf EV elektrisch
Renault ZoeNissan LeafNissan LeafNissan LeafNissan LeafNissan LeafNissan LeafNissan LeafNissan LeafRenault ZoeRenault ZoeRenault Zoe

Naast de nieuwe EV-subsidie, waarbij particulieren €4.000 aanschafvoordeel krijgen bij de aankoop van een nieuwe elektrische auto, komen diverse merken met een extra korting. Na MG melden nu Nissan en Renault zich.

Wie nu als particulier een Nissan Leaf of Nissan Leaf e+ koopt, krijgt tot wel €8.000 korting op de EV. Nissan geeft namelijk nog eens €4.000 korting bovenop de overheidssubsidie. Hierdoor is de Leaf met de 40 kWh-accu tijdelijk verkrijgbaar vanaf €28.990 en de krachtigere Leaf e+ met 62 kWh-accu voor €37.850. Nissan heeft daarbij nog wat goed nieuws: er zijn geen wachttijden voor een nieuwe Leaf, want beide versies zijn uit voorraad leverbaar. Het is niet bekend hoelang Nissan deze actie aanhoudt.

Ook bij alliantiepartner Renault kun je als particulier extra korting krijgen op een elektrisch model. Wie zijn handtekening onder het koopcontract van een Zoe zet, krijgt een extra Renault-subsidie van €4.000. Deze komt dus net als bij Nissan bovenop de subsidie vanuit de regering. Een Zoe is daardoor al leverbaar vanaf €25.590. Renaults actie loopt tot 31 augustus 2020.

Bij MG riep de importeur pas geleden een soortgelijke actie in het leven. De MG ZS EV is daardoor al verkrijgbaar vanaf €22.985.

PRIVATE LEASE Renault Zoe

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum