Nissan komt met elektrische Skyline

Maar géén R36

Nissan Skyline R32

Nissan werkt aan een volledig elektrische Skyline. Maar dat wordt niet de opvolger van de huidige Nissan GT-R. Hoe zit dat?

De Japanse afdeling van Nissan slingert via de sociale kanalen een opvallend bericht de wereld in. Hete zegt te werken aan een volledig elektrische Skyline. Het merk heeft het echter niet over de opvolger van de huidige generatie Nissan GT-R, maar om een omgebouwde Skyline GT-R van de R32-generatie.

Volgens Nissan komt het idee voor een elektrische Skyline GT-R bij een engineer vandaan die 'een spannende auto wil bouwen door elektrificatietechnologie toe te voegen aan zijn favoriete auto'. De Nissan R32 EV, zoals de unieke one-off gaat heten, lijkt zich nog niet in een vergevorderd stadium te bevinden. Op de enige afbeelding die Nissan van de auto deelt zien we gewoon nog een uitlaatpijpen. Het zou nog kunnen dat de R32 slechts een deels geëlektrificeerde en dus hybride aandrijflijn krijgt. De EV-aanduiding doet ons toch vermoeden dat het om de komst van een volledig elektrische aandrijflijn gaat.

PRIVATE LEASE Nissan Skyline

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.