Komend weekend weer druk op de weg

Evenementen zorgen voor extra verkeer

File A1 Muiden (foto ANP)
Komende weekend is het op sommige wegen druk door een aantal evenementen waar veel mensen op af komen. Concert at Sea in Zeeland, het Nederlands clubkampioenschap ploegentijdrit wielrennen op de Houtribdijk en Sensation in de ArenA zorgen voor extra verkeer, zegt de ANWB.

Op de Brouwersdam is vrijdag en zaterdag het jaarlijkse muziekspektakel Concert at Sea. De Brouwersdam in de N57 tussen Ouddorp en Port Zélande is dan in beide richtingen afgesloten. Het verkeer moet omrijden via de N59.

Tussen Enkhuizen en Lelystad is vanaf vrijdagavond tot zondagmorgen vroeg de Houtribdijk in beide richtingen dicht voor het wielrennen. De omleidingsroute is via Amsterdam.

Op de wegen ten zuidoosten van Amsterdam wordt het zaterdagavond druk met bezoekers aan dancefestival Sensation in de ArenA. Vooral op de A1 tussen Diemen en Muiden, op de A2 bij Ouderkerk aan de Amstel en op de A9 bij Diemen wordt het dringen.

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.