Fastned nu ook in Frankrijk

Lekker laden

Fastned Frankrijk

Vanaf nu vind je de snelladers van Fastned ook in Frankrijk. Het bedrijf heeft namelijk zijn eerste vier snellaadstations in het land geopend. Uiteraard blijft het niet bij vier laadstations.

Fastned heeft de eerste vier van zijn eerste reeks van negen snellaadstations in Frankrijk geopend. De snelladers van Fastned zijn gevestigd langs belangrijke snelwegen tussen Parijs en Lyon. Frankrijk is het zesde Europese land waar je de snelladers van het bedrijf kunt vinden.

De Franse laadstations van Fastned vind je langs bij Gevrey-Chambertin Ouest (A31, Dijon), Écot (A36, Montbéliard), Pont Chêne d'Argent (A39, Dole) en Pont Val de Saône (A39, Dole). De komende weken voegt Fastned vijf nieuwe Franse stations aan zijn portfolio toe. Die worden onder meer langs de Autoroute du Soleil (A6), op de route naar Zwitserland en rond Dijon geplaatst.

De nieuwe snellaadstations hebben stuk voor stuk vier 300 kW-laders en kunnen worden uitgebreid tot maximaal twaalf laders als dat nodig is.

Lezersreacties (72) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.