Adblockers en AutoWeek.nl

Verdienmodel AutoWeek.nl

 

Voor AutoWeek.nl schrijven en presenteren professionele vakjournalisten. Bovendien zijn de videoproducties relatief kostbaar om te maken. Onze artikelen en video's zijn voor het grootste deel gratis te lezen en te bekijken. Dat betekent dat we voor het grootste deel afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten. Mede door het groeiende gebruik van adblockers staat dat verdienmodel onder druk. 

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opvallende en zware advertenties die op sommige sites draaien. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. AutoWeek.nl heeft strenge advertentievoorwaarden en staat dat soort uitingen niet toe. Wij willen je daarom vragen wanneer je een adblocker gebruikt AutoWeek.nl uit te zonderen. Wij beloven je dan onze advertenties streng te blijven controleren en kunnen met je steun gratis nieuws en video's blijven maken.

Hieronder zie je hoe je bij een aantal populaire adblockers AutoWeek.nl als uitzondering kunt toevoegen.

 

AdBlock

Gebruik je AdBlock? Dan kun je de extensie in je browser openen als je op deze pagina zit. Vervolgens kies je voor 'Blokkeer niets op pagina's van dit domein' en drukt op 'uitsluiten'. Je schakelt dan advertenties in voor alle pagina's van AutoWeek.nl.

 

AdBlock Plus

Gebruik je AdBlock Plus? Dan kun je de extensie in je browser openen wanneer je op deze pagina zit. Je ziet dan staan 'Ingeschakeld op deze site'. Klik je daarop dan schakel je Adblock Plus voor alle pagina's van AutoWeek.nl uit.

 

AdBlock Pro

Gebruik je AdBlock Pro? Dan kun je de extensie in je browser openen wanneer je op deze pagina zit. Kies vervolgens voor 'Uitschakelen voor deze websites' om advertenties op alle pagina's van AutoWeek.nl toe te staan.

AutoWeek Vergelijkende Test

Kia Optima - Renault Talisman - Dubbeltest
close