Slideshow

Win: mee in de Hyundai i20 WRC!

Stap jij in bij Kevin Abbring?

Altijd al eens mee willen rijden in een WRC-rallyauto? Dan is dit je kans! Op 27 januari rijdt niemand minder dan Kevin Abbring met zijn Hyundai i20 WRC op het Eurocircuit Valkenswaard en met dank aan Hyundai Nederland mogen wij een onvergetelijke rit weggeven aan één van onze abonnees.

Dit zijn de betere verrassingen! Maar hoe maak je kans om de geluksvogel te worden die plaats mag nemen in de officiële fabrieks-Hyundai waarin de Nederlander Kevin Abbring meestrijdt in het wereldkampioenschap rally? Welnu, meedoen is heel simpel.

Stap 1
Controleer eerst even of je op woensdag 27 januari tijd én vervoer hebt om naar Valkenswaard te gaan, want anders heeft meedoen weinig zin... De exacte tijden zijn nog niet bekend, maar de rit vindt sowieso overdag plaats.

Stap 2
Maak een foto van jezelf mét de nieuwste editie van de papieren AutoWeek. Dat is nummer 03, met de blauwe XC90 op de cover.

Stap 3
Post die foto vóór zondag 24 januari 18.00 uur op Twitter via @AutoWeek of plaats hem op Facebook.com/AutoWeek en overtuig ons in één zo origineel mogelijke zin ervan waarom jij de winnaar moet zijn. En ja, het helpt zeker mee als je AutoWeek-abonnee bent...

Stap 4
Wij maken zondagavond de winnaar bekend. Hij of zij krijgt dan alle details te horen en zal woensdag vol gas over het Eurocircuit in Valkenswaard suizen met Kevin Abbring achter het stuur van de WRC-Hyundai! Reken maar dat je die rit niet snel zult vergeten!

Video