Slideshow

Video: Van Pinda Naar Panda 15

Stem mee: jij bepaalt wie de Panda wint!

Onze wekelijkse videoserie Van Pinda Naar Panda is bijna op zijn hoogtepunt! Deze week bezoekt Roland de drie finalisten, zie de video hieronder, die hun avontuurlijke plannen in 1 minuut mogen pitchen. En daarna bepalen jullie wie uiteindelijk de Panda wint! Dus bekijk de video en stem op je favoriet.

Melanie op dinosaurusjacht

Melanie uit Amsterdam is paleontoloog in opleiding en bestudeert prehistorische dieren. Zij wil met de Panda naar Frankrijk om een karkas van een struisvogel te laten onderzoeken en vervolgens op zoek naar prehistorische vogels in Duitsland. Wil je haar laten winnen? Stem hieronder!

Johan en Wiebe spelen Levend Monopoly

Twee Friese broers van 1.95 meter die samen door Nederland gaan rijden in de Panda? Dat kun je gaan zien als je op Johan en Wiebe de Jong stemt. Zij willen alle plaatsen op de Monopoly-bord chronologisch gaan afrijden, voor een avontuur van meer dan 1.000 kilometer.

Eveline doet mee aan de Mongol Rally

Finalist nummer 3 is Eveline. Zij is tevens verantwoordelijk voor het meest avontuurlijke plan, want in juli gaat deze goedlachse Delftse meedoen aan de Mongol Rally. Samen met twee vrienden zo'n 9.000 kilometer dwars over het continent. De reis is al geregeld, nu de auto nog...

Nu ligt de bal bij jullie: jullie mogen bepalen wie van deze drie finalisten de Fiat Panda het meest verdient. Stem voor zondagavond 0.00 uur op de poll op deze pagina, dan zien we volgende week wie de nieuwe eigenaar van de Panda wordt en op avontuur mag!

 

 

Video