Slideshow

*UPDATE* Alfa Romeo Giulia gespot in Amsterdam

'Burgerversie' bezoekt Nederland én Zweden

Lezer Dimer van Santen stond vandaag midden in Amsterdam oog in oog met een Alfa Romeo Giulia QV. Op zich al bijzonder, maar het snelle exemplaar verkeerde in gezelschap van de ‘gewone’ Giulia!

Dat is goed nieuws, want na de introductie van de supersnelle Giulia QV bleef het angstvallig stil rondom de auto die Alfa weer op de kaart moet zetten. De gecamoufleerde achterste Giulia ziet er duidelijk minder heftig uit dan z'n snelle rode broertje. De luchtinlaten op de motorkap ontbreken, de wielen zijn een stuk kleiner, en het aantal uitlaateindstukken is gehalveerd. Ook zien we halogeenkoplampen in plaats van xenon.

Dat er binnenkort een einde komt aan het wachten op de Giulia wordt niet alleen duidelijk door deze beelden, maar ook door eerder vrijgegeven informatie over de achterwielaangedreven sedan. De auto zou in het tweede kwartaal van dit jaar bij de dealer moeten staan.

De ietwat onscherpe beelden bij dit verhaal zijn afkomstig uit een video die je kunt vinden op onze Facebook-pagina. Als je de Alfa's zelf tegenkomt houden wij ons van harte aanbevolen voor meer beeld!

***UPDATE***
Tom Smitshoek zag de Giulia eerder al staan een ijskoud Zweden. Hij wist zelfs een plaatje van het interieur te maken. Foto's 5 en 6 zijn van zijn hand.