Slideshow

Red Bull zoekt snelste racegamer op Goodwood

Het Goodwood Festival of Speed is niet alleen voor mensen en machines die zich al bewezen hebben in de auto- en motorsport. Talenten op het gebied van racegames kunnen er namelijk ook laten zien wat ze waard zijn.

Red Bull Gridsters, zo heet het initiatief van het bekende energiedrankjesconcern. Deze competitie richt zich op de zoektocht naar de snelste racegamers. De zestien snelste talenten uit verschillende racegames nemen het in de Red Bull gaming arena tegen elkaar op tijdens het Festival of Speed, van 28 juni tot en met 1 juli.

De competitie sluit aan bij het thema van het event in Goodwood, Young Guns. De jonge gamers zullen hun best moeten doen in de aanwezigheid van tweevoudig Formule 1-wereldkampioen Sebastian Vettel en de vele teambazen die op het evenement rondlopen.

Op 15 mei aanstaande maakt Red Bull meer informatie bekend rondom de zoektocht naar de snelste racegamer. Vanaf dat moment is ook de inschrijving voor de talentenjacht geopend. Door middel van een online aanmeldingsformulier kunnen kandidaten zich aanmelden, terwijl ze een video moeten inleveren om hun vaardigheid te bewijzen.

Meer weten/lezen over het Festival of Speed? Volg onze online berichtgevingen via www.autoweek.nl/goodwood en/of bestel ons bijzondere 212 pagina's tellende glossy magazine via www.autoweek.nl/bestel.

Video