Slideshow

Nu officieel: Maserati Levante

Vervroegd onthuld

Eerder vandaag konden we jullie gelekte beelden van de Levante tonen. Inmiddels heeft Maserati eieren voor hun geld gekozen. De Italiaanse nobel-cross-over is vervroegd officieel.

Eigenlijk had hij volgende week donderdag pas openbaar mogen worden, maar AutoWeek wist vanmiddag al de hand te leggen op beelden van de Levante, dus restte Maserati niets anders dan hun eerste cross-over vervroegd op de boze buitenwereld los te laten.

Heel veel meer dan wat we jullie vanmiddag al wisten te melden, zit overigens niet in de officiële informatie. Wel weten we nu dat de Levante elektronisch geregelde ophanging en een speciaal voor de Levante ontwikkelde achttraps automaat krijgt. Beeld van het interieur ontbreekt in het officiële bericht overigens nog, maar dat zit wel in onze videocompilatie. Uitgebreide details van de Levante en videobeeld volgen op 1 maart vanuit Genève.

De Europese marktintroductie van de Maserati Levante staat gepland voor deze lente. De rest van de wereld volgt later dit jaar.