Slideshow

Mysterieuze Alfa Romeo op Instagram

Interieur nieuwe Alfa Romeo opgedoken

Ralph Gilles, designchef bij Fiat Chrysler Automobiles, heeft op zijn Instagram-pagina een foto geplaatst waarin Lorenzo Ramaciotti achter in een tot op heden onbekende Alfa Romeo is te zien.

Op zijn Instagram-pagina schrijft de in april als designchef bij Fiat Chrysler Automobiles aangetreden Ralph Gilles dat hij een topjaar heeft gehad. In zijn terugblik op het afgelopen jaar noemt hij het een eer te mogen doen wat hij doet. Nóg interessanter vinden wij de afbeelding die Gilles heeft meegestuurd.

Op de foto zien we Lorenzo Ramaciotti achter in een onbekende Alfa Romeo zitten. Het interieur herkennen we, dat is afkomstig uit de nieuwe Giulia. Mogelijkerwijs zit hij hier in het bagageruim van de eerste SUV van Alfa Romeo. Ook een SportWagon-variant van de Giulia is in theorie mogelijk, al zijn de raampartijen wel erg hoog voor een volgens Alfa Romeo-recept sportief getekende station. Wij zetten in op een SUV, één van de vele modellen die het Italiaanse merk 'voor 2020' op de markt wil hebben gebracht.
 

UPDATE: Het gaat om voormalig FCA-hoofdontwerper Lorenzo Ramaciotti, die in april vorig jaar met pensioen ging en werd vervangen door Gilles. In de drukte rondom CES is helaas de naam van Ralph Gilles - op wiens Instagram-pagina het bericht verscheen - geplaatst. Excuses hiervoor.

Video