Slideshow

Mercedes V-klasse Black Crystal naar Genève

Larte Design doet weelderig in V-klasse

Larte Design heeft van subtiele wijzigingen nog nooit gehoord. Vandaag krijgen we een voorproefje te zien van wat de Russische tuner meebrengt naar de autosalon van Genève.

Larte Design toont een schets waarop we een grondig onder handen genomen Mercedes V-klasse zien. Zoals vanouds heeft de tuner alle enigszins stijlvolle elementen naar de prullenbak verwezen en vervangen door eigen emblemen, glimmende wielen, uitbundig spoilerwerk en een tweekleurige koets. 

Waar de buitenkant een zeker The Fast and the Furious-gehalte heeft, ademt het interieur daarentegen de sfeer van iets wat het midden houdt tussen een jacht en een oud landhuis. Larte Design heeft de hulp van het Duitse bedrijf Klassen ingeschakeld om er een weelderig geheel van te maken. Stapels leer, gordijntjes, houtwerk, schermpjes en een bijzonder 'hemeltje': aan comfort zal het je hier niet ontbreken.

Of het allemaal mooi is en bij elkaar aansluit, valt natuurlijk te betwijfelen. Feit is wel dat Larte Design weer alles op alles heeft gezet om de excentrieke koper die in de markt is voor 'net iets anders' op zijn wenken te bedienen.

Video