Slideshow

Louwman Exclusive Cars officieel Maserati-dealer

Voor de verkoop en onderhoud van Maserati’s kun je voortaan weer terecht in Utrecht, bij Louwman Exclusive Cars. Dat is overigens het enige merk dat de firma nu officieel voert.

Sinds de transformatie van Hessing naar Louwman Exclusive Cars verlieten meerdere luxe automerken het grote pand aan de A2 bij Utrecht. Volkswagen Groep-importeur Pon nam zelf de import van Bentleys op zich, terwijl Cito Motors in Eindhoven nu Rolls-Royces aan de man brengt. Nu heeft Louwman Exclusive Cars wel een overeenkomst bereikt met Maserati, waarvan de verkoop en onderhoud eerder ook in handen was van Hessing.

Verder zijn er op dit moment geen automerken officieel verbonden aan Louwman Exclusive Cars. “We zijn nog wel in gesprek met alle merken die hier eerder gevoerd werden”, aldus een woordvoerder van het bedrijf in Utrecht. “We zijn bezig om hier hét bedrijf voor exclusieve auto’s in Nederland van te maken, en dat doen we met een langetermijnvisie.” Ook geeft de zegsman aan dat er gesprekken worden gevoerd met nieuwe merken, maar kan daar verder nog niets over zeggen.

Video