Slideshow

Kijktip: AutoGek van de Week

Nieuw op deze website en in onze nieuwe video-app: 'AutoGek van de Week'. Elke zondag, met acteur/cabaretier Edo Brunner als presentator. Komende zondag aflevering 2!

Aflevering 1 mogen we best een 'kijkcijferhit' noemen: via onze diverse kanalen, waaronder ook YouTube via onze nieuwe video-app, zijn opgeteld de 20.000 views allang bereikt. En die aflevering is natuurlijk nog altijd te bekijken via onder meer deze website.

Voor wie aflevering 1 gemist heeft: in de nieuwe serie 'AutoGek van de Week' gaat acteur/cabaretier Edo Brunner (zie foto) maar al te graag op bezoek bij iedereen die zegt een bijzondere autoliefde te hebben. In de tweede aflevering reist Edo af naar Wilp en komt terecht bij een wel heel bizarre Volvo-creatie...

Met 'AutoGek van de Week' zet AutoWeek weer een nieuwe stap in het uitbreiden in de programmering wat series en reportages betreft, vooral ook omdat ook alle videoos te bekijken zijn via de nieuwe gratis tablet-app voor iPad en Android. En wie thuis AppleTV heeft kan het ook gewoon via de beeldbuis bekijken, want de reportage staat onder meer ook op YouTube.

Elke zondagmorgen gaat er een nieuwe aflevering van 'AutoGek van de Week' online, zoals op de dinsdag en vrijdag het 'AutoWeek Journaal' en zaterdag 'De Achteruitkijkspiegel'. Binnenkort zal ook een quizprogramma tot het vaste aanbod gaan behoren. En natuurlijk, we gaan ook gewoon door met de autotests...

 

OPROEP! We zoeken weer nieuwe kandidaten voor 'AutoGek van de Week'. Wie interesse heeft stuurt een mail met alle info over zijn/haar auto en vooral het bijzondere verhaal erachter naar: autoweek@autoweek.nl.

 

Video