Slideshow

Interclassics en Topmobiel te volgen op Instagram

Digitaal bezoek aan grootste klassiekerfeest van de Benelux!

Liefhebbers van prachtige klassiekers, zeldzame youngtimers en exotische supercars opgelet! Momenteel is in Maastricht Interclassics en Topmobiel aan de gang, een fantastisch feest dat je nu live volgen kunt!

Onze eigen Jan Lemkes is afgereisd naar het diepe zuiden van ons land en baadt momenteel tussen de klassieke Britten, fraaie Italianen, zeldzame klassiekers en de meest spectaculaire supercars. Omdat ook Jan een uitlaatklep nodig heeft - en wij je graag een blik op al dat moois gunnen - nemen we je graag digitaal mee naar het grootste klassiekerfeest van de Benelux: Interclassics en Topmobiel!

Digitaal met ons meewandelen is zeer eenvoudig! Volg AutoWeek op Instagram en doe jezelf tegoed aan de automobiele weelde die we voor je op een rij hebben gezet!

Volg AutoWeek op Instagram via AutoWeek op je mobiele telefoon! De telefoonapplicatie voor Android vind je hier. Heb je een iPhone? Klik dan hier voor de applicatie! Nadat je AutoWeek volgt kun je ook op je computer onze foto's bekijken!

Video