Slideshow

Honda bewaart de Gear Concept voor Canada

Onze toetsenborden zijn nog aan het nasmeulen van al het nieuws dat op de North American International Auto Show in Detroit op ons is afgevuurd. We zouden bijna vergeten dat vandaag de Montreal Auto Show van start is gegaan. In Canada toont Honda deze Gear Concept.

Vandaag is de Montreal Auto Show van start gegaan. De autobeurs in de derde stad van Canada is tot en met de 27e het podium voor nieuwe auto's, innovaties en evenementen.

Honda trapt vandaag af met de Gear Concept, een guitig kleintje dat op de Canadese beurs z'n gezicht voor het eerst laat zien. De Gear is Honda's antwoord op 'de urban lifestyle die jongeren tegenwoordig hebben'. Kortom, hij is hip, klein en volledig aan te passen aan persoonlijke smaak.

De Gear wordt volgestopt met wifi, bluetooth en andere zaken omconnected te blijven met diverse media(-systemen). Naar verluidt staat de Gear op het platform van de volgende generatie van de Jazz. Verder kunnen we nog weinig melden over de kleine rode rakker. Het is opmerkelijk dat Honda er voor kiest om de Gear in Montreal voor het eerst aan het grote publiek te tonen. Op het moment is namelijk ook de North American International Auto Show in Detroit gaande, die toch nét even meer bezoekers weet te genereren. Aan de andere kant: op deze manier sneeuwt-ie niet onder tussen al het Amerikaanse nieuws. Mocht deze Gear een voorbode zijn van een cross-over op basis van de volgende Jazz dan zijn wij erg benieuwd naar het eindresultaat.

Video