Slideshow

Ferrari World Abu Dhabi geopend

Ideetje voor de laatste dag van de herfstvakantie? In het gisteren geopende Ferrari World Abu Dhabi komt zeker weten het hele gezin aan zijn trekken.
Een achtbaan met F1-sensatie, dat belooft Ferrari World Abu Dhabi. Het is het eerste pretpark dat geheel in teken staat van het merk uit Maranello. Vier jaar is er gedaan over het pretpark, gisteren opende Luca di Montezemolo het pretpark in het schatrijke Emiraat. Behalve achtbanen en racesimulatoren biedt Ferrari World fraaie overzichten van de historie. Oog in oog staan met een echte F40 bijvoorbeeld.
Ben je toevallig in Abu Dhabi en wil je een dagje Ferrari World doen met het gezin moet je rekening met de volgende prijzen: voor personen langer dan 1,50 meter bedraagt de entreeprijs 44,50 euro, kleintjes gaan voor 32,60 euro naar binnen. Anderhalf keer zo duur dus als de Efteling.
Wil je als een vorst behandeld worden dan is er nog het Premium Ticket. Dan kun je  ongelimiteerd gebruik maken van alle attracties en mag je bovendien in de Executive Lounge, waar drankjes kunnen worden gehaald en andere voordeeltjes kunnen worden genoten. Zo’n kaartje kost voor bezoekers boven de 1,50 meter 74,10 euro en voor bezoekers onder die lengte 53,35 euro.
Video