Slideshow

Elk F1-weekend: Pitspraat op AutoWeek.nl

Voorbeschouwen, napraten én F1 voor dummies

Morgen barst het Formule 1-circus van 2016 los in Australië. Een mooi moment voor ons om een toffe samenwerking aan te kondigen met de mannen van het populaire Youtube-kanaal Pitspraat.

Vanaf volgend F1-weekend zullen Pitspraters René Hoogterp en Robin de Jong vooruitblikken op de race, en ná de wedstrijd behandelen ze de hoogte- en dieptepunten op hun eigen, verfrissende manier. Welke coureurs vielen op tijdens de race, welke teams hebben hun zaken goed voor elkaar (of juist niet?) en hoe vergaat het Max op al die momenten? De enthousiaste liefhebbers van Pitspraat brengen je elke keer weer op de hoogte, en vanaf nu zijn de video's dus ook te zien op jouw favoriete autowebsite.

Formule 1 voor Dummies

Naast de 'normale' praatsessies brengen de mannen van Pitspraat ook nog een leuke andere serie, onder de noemer 'Formule 1 voor Dummies'. De details, regels en veranderingen uit de F1-wereld op een prettige, simpele manier uitgelegd zodat werkelijk iedereen snapt hoe het allemaal in elkaar steekt. Neem nou het nieuwe kwalificatiesysteem, waarbij Max voor morgen de vijfde startplek wist te bemachtigen. Hoe werkt dat nou precies? Wel, zo!
 

Video