Slideshow

Bentley Flying Spur gelekt

We wisten al dat-ie er aan zat te komen, maar hoe hij er uit komt te zien, was ons nog onbekend. Tot nu, want de nieuwe Bentley Continental Flying Spur is het internet op gedruppeld.

Op deze foto's, die op Autoevolution verschenen, is te zien dat de nieuwe Flying Spur wat designelementen meekrijgt van de laatste Continental GT en GTC. Vooral aan de achterzijde hebben de designers de nodige wijzigingen aangebracht. In tegenstelling tot het huidige model verschilt het front van de sedan flink van de eerdergenoemde coupé en cabrio. In plaats van de grootste koplampen naast de grille te plaatsen vinden we die exemplaren nu op de hoeken van de voorgevel. De grille staat bijna verticaal  en de C-stijlen zijn beduidend smaller getekend.

In het interieur is vooral sprake van evolutie in plaats van revolutie. Het stuurwiel lijkt zo overgeheveld uit de Continental GT. Wat er onder de kap verschijnt weten we nog niet, maar we verwachten ook hier de keuze te krijgen tussen de 4,0-liter V8 of de 6,0-liter W12. Ook een snellere Speed-uitvoering zal mogelijk zijn intrede maken. Binnenkort verwachten we meer nieuws over Bentley's jongste. Volgende maand staat de nobele Brit te schitteren op de Autosalon van Genève.

Video