Slideshow

Acura lanceert Precision Concept

Belofte maakt schuld

Het lijkt erop dat we de laatste concept-car van de North American International Auto Show te pakken hebben. Acura heeft namelijk het doek getrokken van zijn Precision studiemodel!

Vorige maand kregen we van Acura een teaser te zien waarmee we opgewarmd werden voor de introductie van deze Precision concept-car. De Amerikaanse luxe-afdeling van Honda windt er geen doekjes om. "Er is geen duidelijkere belofte voor ons merk dan de Precision Concept," meent Jon Ikeda, hoofd van de Acura in de Verenigde Staten.

Volgens Acura is het studiemodel een voorbode van wat we in de toekomst van álle modellen van het merk verwachten kunnen. Acura gooit het roer om, en richt de focus meer en meer op sportiviteit.

Huidige Acuras zijn te herkennen aan hun typerende grille. De Precision Concept laat een grille zien die breekt met de reeds bekende stijl. De Amerikanen hebben de hoekige opening Diamond Pentagon Grille gedoopt. We zien 22-inch lichtmetalen wielen, herkenbare Acura-verlichting aan de voorzijde en led-verlichting aan de achterzijde.

Digitale innovatie vinden we in de vorm van het HMI Concept, een vooruitblik op een nieuw infotainmentsysteem dat zich via aanraakschermen laat bedienen.

Wederom leggen we de bal bij jullie. Laat je mening over deze Precision Concept weten via de onderstaande poll!

 

Video

Peilstok

De Acura Precision Concept....

De Acura Precision Concept....

  • vind ik geweldig! 51,2%
  • vind ik best mooi 31,5%
  • doet mij niet zoveel 8,4%
  • vind ik niet zo best 5,4%
  • vind ik verschrikkelijk 3,4%
Aantal stemmen441