Autonieuws  |  Kwaaie Kia met bezieling

29 februari 2008  |  11:16  |  Tekst:

Kia is bezig met een metamorfose. Tot een aantal jaren geleden werden de modellen van het merk met de nek aangekeken. Daar lijkt nu snel verandering in te komen. De Soul Burner is de eerste poging van Kia om eens stoer te doen.

Kia toont op de Autosalon van Genève deze Soul Burner. Tot voor kort was het merk bekend om zijn no-nonsense instelling, maar bij dit studiemodel liggen ook bij Kia de woorden ‘lifestyle’, ‘emotie’, ‘dynamiek’ en ‘beleving’ bestorven op de lippen van de Koreanen.
Wat is er aan de hand? Kia toont op de Autosalon van Genève een drietal concept cars waarvan deze Soul Burner zonder meer de stoerste is. Inclusief hoogmodieuze matzwarte lak. Kia wil een beroep doen op de emotie en beleving van de autokoper in plaats van met ‘zomaar’ een gebruiksvoorwerp op de proppen te komen. De Soul Burner is dus de spierballenversie van het trio. Ons benieuwen wat de andere bezielde Kia’s ons gaan brengen.
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Kia Soul Burner

Peilstok

Ik vind de BMW X5:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

Kia Soul - Nissan Juke - Volkswagen Crosspolo

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep