Autonieuws

Kwaaie Kia met bezieling

29 februari 2008  |  11:16  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Kia is bezig met een metamorfose. Tot een aantal jaren geleden werden de modellen van het merk met de nek aangekeken. Daar lijkt nu snel verandering in te komen. De Soul Burner is de eerste poging van Kia om eens stoer te doen.

Kia toont op de Autosalon van Genève deze Soul Burner. Tot voor kort was het merk bekend om zijn no-nonsense instelling, maar bij dit studiemodel liggen ook bij Kia de woorden ‘lifestyle’, ‘emotie’, ‘dynamiek’ en ‘beleving’ bestorven op de lippen van de Koreanen.
Wat is er aan de hand? Kia toont op de Autosalon van Genève een drietal concept cars waarvan deze Soul Burner zonder meer de stoerste is. Inclusief hoogmodieuze matzwarte lak. Kia wil een beroep doen op de emotie en beleving van de autokoper in plaats van met ‘zomaar’ een gebruiksvoorwerp op de proppen te komen. De Soul Burner is dus de spierballenversie van het trio. Ons benieuwen wat de andere bezielde Kia’s ons gaan brengen.
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Kia Soul Burner
Rij-impressie - Kia Soul EV

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

Kia Soul EV ExecutiveLine Kia Soul EV ExecutiveLine Nu vanaf € 33.495,- Efficiënt rijden en buitengewoon gebruiksgemak ...

AutoWeek Triotest

Kia Soul - Nissan Juke - Volkswagen Crosspolo

Volg AutoWeek