Autonieuws

Schumachers taxichauffeur krijgt rijtraining

17 december 2007  |  11:29  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

De taxichauffeur die onlangs plaats moest maken voor Michael Schumacher omdat die zeker wilde zijn dat -ie met zijn gezin op tijd op de luchthaven kwam, krijgt een rijtraining op het circuit.

Opel biedt Tuncer Yilmaz een OPC Performancetraining aan op het circuit. De taxichauffeur had de rit van z’n leven toen hij in het Duitse Coburg het gezin Schumacher naar de luchthaven moest taxiën. Maar zoals dat gaat met coureurs, vond Schumi het niet snel genoeg gaan. Hij verwees Michael Yilmaz naar de bijrijdersplek, de vorig jaar gestopte coureur racete de Opel Vivaro zelf naar het airport. Tuncer Yilmaz genoot ervan en Opel vond het voorval aanleiding om hem een verhoogde rijvaardigheidstraining aan te bieden. Yilmaz verheugt zich erop: "Hopelijk komt Schumi na mijn OPC-rijtraining nog een keer langs. Ik ben benieuwd of ik dan zelf mijn Opel Vivaro besturen mag."
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Taxichauffeur Schumacher

Peilstok

Ik vind de BMW i3 uit de AutoWeek Top 50:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

OPEL BEDRIJFSWAGENS. Goed vervoer is het halve werk. Investeren in uw bedrijf is belangrijk, maar dat is ...

AutoWeek Multitest

Ford Transit-Opel Vivaro-Peugeot Expert-VW Transporter

Volg AutoWeek