Autonieuws

Nieuwe Chinees voor ItaliŽ

16 november 2007  |  09:31  |  Tekst:
    Print     Mail

In Nederland wil het nog maar niet erg vlotten met de Chinese auto. In Italië wordt daarentegen flink aan de weg getimmerd. Dit is de nieuwe vijfdeurs versie van de DR SUV – een product van Chery.

In Italië is eerder dit jaar de DR 3 gepresenteerd. Een vriendelijk geprijsde SUV van Chinese makelij. Die is leverbaar met een 120 pk sterke 1,6-liter benzinemotor. Tijdens de autoshow van Bologna, aan het einde van vorig jaar, hebben de Italianen voor het eerst kennis kunnen maken met deze auto. Het is een product van de grote Chinese autobouwer Chery.
Sinds deze week is het programma uitgebreid met de DR 5. Dat is de vijfdeurs variant. Hij is met zijn 4,19 meter 44 centimeter langer dan de vijfdeurs. Ander nieuws is de dieselmotor. Dat is een 1,9-liter met een vermogen van eveneens 120 pk. Met die krachtbron haalt de Chinese SUV 175 km/u en de sprint van 0 naar 100 km/u gaat in 12,4 seconden.
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis Ďm niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

DR 5 DR 5 DR 3
DR 3

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

Volg AutoWeek