Autonieuws  |  Dit is de Mini Clubman JCW!

7 november 2007  |  15:52  |  Tekst:

Mini heeft nog maar net het doek van de Clubman afgetrokken, of huistuner John Cooper Works komt met een tuningsprogramma op de proppen. In tegenstelling tot bij de gewone Mini komen er voor de Clubman alleen losse tuningsonderdelen beschikbaar.

De door John Cooper gekietelde Clubman onderscheidt zich van de seriemodellen door een dak, achterstijl en racestrepen in ’t zwart. Verder monteert de tuner 18 inch lichtmetalen wielen die extra licht zijn, zodat de auto nog net een stukje kwieker door de bochten schiet.
Onder de kap kan de Clubman Cooper S dezelfde krachtkuur als z’n hatchbackbroertje krijgen, waardoor het vermogen van de 1,6-liter turbomotor stijgt van 175 naar 192 pk. Het maximum koppel stijgt naar 270 Nm.
Wie een extra zak met geld meebrengt, kan de Clubman aankleden met allerhande fraaie accessoires: zo behoren koolstofvezel interieurelementen en schakellichten in Formule 1-stijl tot de mogelijkheden.
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

In 6 stappen een gebruikte auto zonder gebreken (Advertorial)

Hoe vind je een betrouwbare occasion? En wat doe je als je na aankoop toch een gebrek ontdekt?   Lees verder
  DAS Rechtsbijstand
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Mini Clubman John Cooper Works Mini Clubman John Cooper Works

Peilstok

Audi wil met de A9 Concept een spannender design introduceren. Is dat nodig?

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Dubbeltest

Skoda Fabia Combi RS - Mini Clubman Cooper S Chili

Volg AutoWeek

© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep