Autonieuws

Meer details Alfa Romeo Junior bekend

12 januari 2007  |  16:45  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte
Er waren nog niet zo veel details bekend over de Junior, de auto waarmee Alfa Romeo de aanval op de Mini wil openen. Wij kunnen nu wat nieuwe details over de auto melden.
 
Het belangrijkste nieuws over de Junior betreft de achterkant, waar we op de door Alfa Romeo vrijgegeven schetsen nog geen details van konden zien.
Bronnen binnen Alfa Romeo wisten ons te melden dat de achterkant van de kleinste auto binnen het gamma trekken van de Alfa Romeo 8C Competizione krijgt: ronde achterlichtunits dus voor de Italiaanse Benjamin.
Ook weten we nu meer over de introductie van het model: op de IAA in Frankfurt (11-29 september) zal Alfa Romeo de Junior aan het grote publiek tonen. We moeten dan nog wachten tot de zomer van 2008 tot de auto in de showroom staat.
Tot slot de prijzen: de Junior krijgt prijzen die in de buurt liggen van de huidige 147. De opvolger van de 147, de 149, zal begin 2009 komen en dan een stukje duurder zijn dan de Junior.
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Alfa Romeo Junior Alfa Romeo 8C Competizione

Peilstok

Ik vind de Mitsubishi Outlander PHEV uit de AutoWeek Top 50...

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek