Autonieuws  | 

Chevrolet Colorado Xtreme en Trailblazer Premier

Ruig aangeklede vooruitblik op facelifts

22 maart 2016  |  16:05  |  Tekst:
    Print     Mail

Meestal geven concept-cars een vooruitblik op een compleet nieuw model. In het geval van deze Colorado Xtreme en Trailblazer Concept, ligt dat anders. Het tweetal geeft weg wat de aanstaande facelift in zal houden.

Momenteel is in Bangkok een autobeurs gaande en Chevrolet heeft er deze twee studiemodellen getoond. Het oranje gevaarte is Colorado Xtreme gedoopt en is aangekleed met een dakdrager met led-lampen, een lier en 18-inch lichtmetaal waaromheen offroad-banden zijn gevouwen. Wielkastverbreders, langere veren en een snorkel zijn eveneens opgetrommeld om de Colorado een extra ruig voorkomen te geven.

Al die opsmuk is natuurlijk aardig om te zien, maar het zijn de koplampunits en het bumperwerk die hier laten zien in hoeverre de in 2013 gelanceerde Colorado binnenkort aangescherpt gaat worden. 

Dan is er de Trailblazer, een uit 2012 stammende SUV die eveneens aan een facelift toe is. De Amerikaan is eveneens voorzien van een marginaal aangescherpte voor- en achterzijde.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Probeer AutoWeek nu 4 weken gratis! (Advertorial)

En maak bovendien ook nog eens kans op een van de 3 onvergetelijke Auto Avonturen!   Lees verder
Probeer AutoWeek nu 4 weken gratis!
 
 

Chevrolet kopersgids

Foto's en video's bij dit artikel

Chevrolet Colorado Xtreme en Trailblazer Premier Chevrolet Colorado Xtreme en Trailblazer Premier Chevrolet Colorado Xtreme en Trailblazer Premier
Chevrolet Colorado Xtreme en Trailblazer Premier Chevrolet Colorado Xtreme en Trailblazer Premier Chevrolet Colorado Xtreme en Trailblazer Premier
Rij-impressie Chevrolet Corvette C7 Stingray

Peilstok

Van al deze Citroëns is mijn favoriet...

AutoWeek Test

Chevrolet Trax

Volg AutoWeek