Slideshow

360-gradenfoto's Mégane, Astra en Leon

Kijk uitgebreid rond in onze testauto's

Deze week prijkt de Triotest met de Renault Mégane, Opel Astra en Seat Leon prominent op de cover van AutoWeek 6. Als cadeautje voor jullie heeft onze fotograaf Fons Klappe ook nog een set fijne 360-gradenfoto's gemaakt, zodat je uitgebreid kunt rondkijken in de interieurs.

Renault zet met de nieuwe Mégane erg in op design, en dat geldt niet alleen voor de buitenkant. Ook het interieur is fraai aangekleed met veel details en een onderscheidend ontwerp, zeker in de geteste uitvoering GT-Line. Die staat vanaf € 26.390 in de prijslijsten, terwijl de testauto een prijskaart heeft van € 29.513.

Bekijk hier het interieur van de Renault Mégane 1.2 TCe GT-Line

De Opel Astra in deze Triotest kennen jullie al als onze nieuwe Duurtester, en in deze volledig afgeladen variant kost de Opel maar liefst € 32.410. Standaard kost de 1.4 Turbo Innovation minimaal 26.390 euro.

Bekijk hier het interieur van de Opel Astra 1.4 Turbo

De Seat Leon is het oudste model in deze triotest en dat begint met name in het interieur wel op te vallen. Het is allemaal wat gewoontjes in vergelijking met de Astra en de Mégane. Dit neemt overigens niet weg dat de Leon nog steeds veel pluspunten kent.

Bekijk hier het interieur van de Seat Leon 1.4 TSI

Video