Autonieuws  | 

Alpina stuurt B7 vast YouTube op

Ook de nieuwe 7-serie krijgt een sportief sausje

21 januari 2016  |  14:52  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Alpina is een bijzonder merk. De activiteiten van het bedrijf bestaan voornamelijk uit het optisch en technisch aanpassen van BMW’s, maar toch heeft men het voor elkaar gekregen niet als een ordinaire tuner in de boeken te staan. Aan zelfvertrouwen geen gebrek: de nieuwe B7 wordt eerst geteast!

BMW heeft een M7 nog nooit aangedurft, dus wie een sportief, maar smaakvol opgetuigde 7-serie wil komt al snel bij Alpina uit. Nu de nieuwe 7 bij de dealer staat kan het Alpina-derivaat niet uitblijven. De B7, zoals de auto traditioneel heet, laat zich nu voor het eerst zien in een video.

Alpina weet de aandacht goed vast te houden door het ding op mysterieuze wijze door het beeld te laten glijden, maar eigenlijk is het helemaal niet zo’n verassing hoe de B7 eruit komt te zien. De ‘veredelaar’ past al jaren hetzelfde – in de ogen van velen geslaagde – recept toe: subtiel spoilerwerk met aan de voorzijde een merkopdruk en bijzondere wielen met veel spaakjes. Naar wens van de koper kan dit worden aangevuld met een bijzonder blauw lakwerkje en typerende striping. Natuurlijk wordt ook het interieur en de techniek aangepakt, maar hoe dat eruit ziet weten we pas als Alpina definief het doek van z’n nieuwe vlaggenschip trekt.

 

 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Probeer AutoWeek nu 4 weken gratis! (Advertorial)

En maak bovendien ook nog eens kans op een van de 3 onvergetelijke Auto Avonturen!   Lees verder
Probeer AutoWeek nu 4 weken gratis!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Alpina B7 teaser Alpina B7 teaser
Rij-impressie BMW 7-serie

Peilstok

Van al deze Citroëns is mijn favoriet...

AutoWeek Occasion-dubbeltest

BMW 740i - Audi A8 4.2 Quattro

Volg AutoWeek