Autonieuws  |  Adrian van Hooydonk (BMW) te gast bij AutoWeek

26 juli 2013  |  07:00

Voor het derde AutoWeek College hebben we een wel heel bijzondere gast weten te strikken: Adrian van Hooydonk, chief designer van de BMW Group.

Op maandag 2 september is er in Leiden een bijzonder AutoWeek College over de introductie van de eerste, 100% elektrische auto van BMW: de BMW i3. Adrian van Hooydonk is onze gast, komt hiervoor zelfs speciaal over naar Nederland en wordt geinterviewd over het idee achter deze auto – het design, de techniek – en zijn visie over de toekomst van het autorijden.

Adrian van Hooydonk begon in 1992 als ontwerper bij de BMW Group. Van 2001 tot 2004 was hij directeur van Designworks USA, onderdeel van BMW, waarna hij hoofd van de ontwerpafdeling (chief designer) van BMW Autodesign International werd. Daar is hij verantwoordelijk voor het design van BMW, Rolls-Royce en Mini. Adrian heeft Mastersdegrees in Industrieel Ontwerpen (TU Delft, 1988) en in Automotive Design (Art Center Europe te Vevey, Zwitserland, 1992).

Het AutoWeek 'BMW i3' College is exclusief toegankelijk voor studenten; een aantal krijgt ook de kans zelf een vraag aan de chief designer te stellen. Zij kunnen zich aanmelden via hun opleiding.

We stellen echter ook drie AutoWeek-abonnees in de gelegenheid aanwezig te zijn bij deze unieke bijeenkomst: aanmelden kan tot 14 augustus a.s. door te mailen naar  (en dus niet door hieronder te reageren). Doorslaggevend zal zijn de vraag die je wilt stellen aan Adrian van Hooydonk.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek Autobanden Prijsvergelijker (Advertorial)

Vergelijk prijzen van meer dan 30.000 autobanden bij 18 aanbieders.   Lees verder
  Winterband
 

Foto's en video's bij dit artikel

Adrian van Hooydonk BMW i3 prototype testrit BMW i3 prototype testrit
BMW i3 prototype testrit BMW i3 prototype testrit BMW i3 prototype testrit

Peilstok

Mijn favoriete 'lel van een hatchback' van De Redactie Raadt Aan is:

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

BMW Corporate Lease Editions. Tijd voor een echte BMW. Straks staat hij voor uw deur. Na een lange rit. Die ...

AutoWeek Triotest

BMW 218i Active Tourer - Ford C-MAX 1.0 EcoBoost - Volkswagen Golf Sporsvan 1.4 TSI

Volg AutoWeek

© 2014 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep