Autonieuws

Midi-MPV van Lancia heet Musa

18 februari 2004  |  00:00  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte
Al eerder schreven we over de smakelijke midi-MPV van Lancia. Alleen de naam moesten we u nog onthouden. Nu is bekend geworden dat de tweelingbroer van de Fiat Idea als Lancia Musa door het leven gaat.
 
Deze Lancia is bedoeld voor mensen de Fiat Idea niet genoeg verwennerij vinden. De Musa is voor de Idea wat de Lancia Phedra voor de Fiat Ulysse is: een wat chiquere uitvoering met een gedistingeerde uitstraling. De extra verwennerij in de Musa bestaat onder andere uit een Bose geluidssysteem, een automatische climate control en de DFN (Dolce Far Niente) halfautomatische transmissie. 
De Lancia komt in het najaar naar Nederland en zal zijn voorzien van dezelfde techniek als de Fiat. De Lancia wordt leverbaar met een 1.3 JTD MultiJet (70 pk) of een 1.9 JTD-krachtbron (100 pk). Daarnaast is er één benzinemotor beschikbaar; een 95 pk sterke 1,4-liter 16-kleps benzinemotor met 95 pk.
mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Lancia Musa Lancia Musa Lancia Musa
Lancia Musa Lancia Musa

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Triotest

Lancia Musa 1.4 - Nissan Note 1.6 - Skoda Roomster 1.4

Volg AutoWeek