Autonieuws  |  Midi-MPV van Lancia heet Musa

18 februari 2004  |  00:00  |  Tekst:
Al eerder schreven we over de smakelijke midi-MPV van Lancia. Alleen de naam moesten we u nog onthouden. Nu is bekend geworden dat de tweelingbroer van de Fiat Idea als Lancia Musa door het leven gaat.
 
Deze Lancia is bedoeld voor mensen de Fiat Idea niet genoeg verwennerij vinden. De Musa is voor de Idea wat de Lancia Phedra voor de Fiat Ulysse is: een wat chiquere uitvoering met een gedistingeerde uitstraling. De extra verwennerij in de Musa bestaat onder andere uit een Bose geluidssysteem, een automatische climate control en de DFN (Dolce Far Niente) halfautomatische transmissie. 
De Lancia komt in het najaar naar Nederland en zal zijn voorzien van dezelfde techniek als de Fiat. De Lancia wordt leverbaar met een 1.3 JTD MultiJet (70 pk) of een 1.9 JTD-krachtbron (100 pk). Daarnaast is er één benzinemotor beschikbaar; een 95 pk sterke 1,4-liter 16-kleps benzinemotor met 95 pk.
 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

ONLINE TICKETS BESTELLEN MET KORTING

Bestel nu je kaarten voor de AutoRAI online voor 14,50 euro (kassaprijs 18 euro).   Lees verder
  AutoRAI 2015
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Lancia Musa Lancia Musa Lancia Musa
Lancia Musa Lancia Musa

Peilstok

Mijn favoriete Jaguar uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Triotest

Lancia Musa 1.4 - Nissan Note 1.6 - Skoda Roomster 1.4

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep