Autonieuws

Ferrari FF en Aston Vanquish volgens Wheelsandmore

20 februari 2013  |  10:10  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Dat geen model veilig is voor de toorn des tuners bewijst Wheelsandmore maar weer. Het Duitse bedrijf heeft de kersverse Aston Martin Vanquish en de Ferrari FF onder handen genomen.

Wheelsandmore heeft z'n creatieve handen losgelaten op zowel de Ferrari FF als de kakelverse Aston Martin Vanquish. De nieuwe Brit krijgt van de Duitse tuner een setje zwart lichtmetaal in de maar 21-inch aangemeten. Het prijskaartje? Een kleine 13.000 euro. Wie liever een andere kleur op z'n schoeisel wenst moet nog even 900 euro extra neerleggen.

De Vanquish perst standaard 573 pk uit z'n 5,9-liter V12. Wie liever meer kracht onder z'n rechtervoet heeft kan een aangepast uitlaatsysteem bestellen. Voor 5000 euro krijgt je Aston er 15 pk'tjes bij. Verdere aanpassingen aan de CPU en een aangepast luchtfilter kunnen het vermogen opkrikken tot 605 pk, het maximale koppel ligt op 710 Nm.

Ook Ferrari's vierwielaandrijver ontkomt niet aan de invloed van Wheelsandmore. De FF krijgt aan de voorkant 21-inch lichtmetaal, achter komen 22-inchers te liggen. Voor de set wielen wordt 15.900 euro gevraagd. Een met de hand gemaakt roestvrijstalen uitlaatsysteem schroeft het vermogen op van 660 pk en 683 newtonmeters naar 684 pk en 705 Nm. Voor nog meer pk-geweld kan een extra vermogensupgrade worden besteld. Een aangepast CPU laat het vermogen stijgen naar 700 pk en 715 Nm. De FF wordt op aanvraag dichter boven het asfalt gelegd, de mate waarin de Italiaan zakt kan geheel naar smaak worden aangepast.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

De kortste weg naar voordeel! (Advertorial)

op actieauto.nl vind je alle merkacties en de beste dealeracties!   Lees verder
De kortste weg naar voordeel!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Aston Martin Vanquish Wheelsandmore Aston Martin Vanquish Wheelsandmore Ferrari FF Wheelsandmore
Ferrari FF Wheelsandmore Ferrari FF Wheelsandmore Ferrari FF Wheelsandmore

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete compacte Alfa Romeo is de ...

Volg AutoWeek