Autonieuws

Frankrijk wil geen aandeel PSA

19 februari 2013  |  14:20  |  Tekst:
    Print     Mail

De Franse overheid heeft te kennen gegeven geen interesse te hebben in een belang in PSA. Nationaliseren is al helemaal geen optie.

Het nieuws is een antwoord op een steeds relevanter wordende vraag, want het gaat al tijden bergafwaarts met PSA. Minister van financiën Pierre Moscovici laat geen ruimte voor twijfel: ‘het is niet nodig om een belang te nemen en het zou ook niet helpen’. Wel staat de Franse overheid garant voor de leningen van het bedrijf, maar eigenaar wil het niet worden.

Automobiel Management meldt verder dat de kredietwaardigheid van het bedrijf ondanks de garantstelling is verlaagd, wat natuurlijk niet zo goed uitkomt voor het toch al verliesmakende bedrijf. Het is te hopen dat de komende Peugeot 308 de dalende lijn kan omzetten in een stijgende.
 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Peugeot 807
Dubbeltest - Ford Focus ST vs. Peugeot 308 GTI 250

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

TIJDELIJK BIJ DAVO 50% VOORDEEL OP ALLE OPTIES TIJDELIJK BIJ DAVO 50% VOORDEEL OP ALLE OPTIES Van 2 t/m 16 mei krijgt u Meer Peugeot in uw Peugeot. U ...

AutoWeek Occasion-dubbeltest

Peugeot 107 - Nissan Pixo

Volg AutoWeek