Autonieuws  |  Weer een stukje Rolls-Royce Wraith

12 februari 2013  |  09:18  |  Tekst:

De pr-machine van Rolls-Royce draait op volle toeren in de aanloop naar de autoshow van Genève. Vandaag verblijden ze ons met een tweede teaser van de Wraith.

Half januari kwam Rolls-Royce met de eerste teaser van de Wraith op de proppen, vandaag volgt nummer twee. Deze keer zien we de achterkant van de coupéversie van de Ghost en wederom blinkt het bijbehorende persbericht uit in het nauwelijks verschaffen van informatie. Bij de Wraith draait het volgens Rolls-Royce om 'power, style and drama'. Als uitsmijter hebben de Engelsen weer een mooie zinsnede voor ons uit de hoge hoed getoverd:

And so to the question of Power. In times gone by, when asked the question, Rolls-Royce would simply reply, “Adequate, Sir”. However, for Wraith we feel it right to be a touch more explicit:

“More than ample.” 

Oftewel: we hoeven ons geen zorgen te maken over gebrek aan kracht bij de Wraith, die zeer vermoedelijk over een nóg krachtiger versie van de 6,6-liter V12 uit de Ghost beschikt. De Wraith wordt begin maart officieel onthuld op de beurs van Genève. 

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Rolls-Royce Wraith Rolls-Royce Wraith

Peilstok

Ik vind de Range Rover Evoque:

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep