Autonieuws

Seat Altea aan de Businessline en Chill Out!

10 februari 2013  |  13:13  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Vorige week werd de Seat Mii voorzien van een actiemodelletje. Een week later is het de beurt aan de Altea en -XL, welke als Businessline en Chill Out! in de showroom komen te staan.

Om de twee oudgedienden nog even onder de aandacht te brengen worden de Altea en Altea XL voorzien van een tweetal actiepakketjes. 

Het feestelijke Businessline pakket is gebaseerd op de Altea en Altea XL op de 105 pk sterke 1.6 TDI Style. Dat betekent niet alleen 20% bijtelling maar ook een behoorlijke standaarduitrusting. Als Businessline voegt Seat een radio/navigatiesysteem, parkeersensoren achter en een regen- en lichtsensor toe. Normaal gesproken vraagt Seat 1.800 euro voor dit setje, nu hoeft er slechts 300 euro neergeteld te worden. Hij is per direct te bestellen en kent een vanafprijs van 25.500 euro voor de Altea. Voor de Altea XL moet je 250 euro extra meebrengen.

Liever geen diesel, maar wel voordeel? Voor deze kopers heeft Seat de Chill Out! klaarstaan. Het pakket is leverbaar op de 105 pk sterke 1.2 TSI benzine- en de 140 pk sterke 2.0 TDI Style-dieseluitvoering. Als Chill Out! krijgen de Altea's de beschikking over bi-xenon verlichting, een radio-navigatiesysteem, 16-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter en regen- en lichtsensoren. Net als de Businessline kost het Chill Out!-feestje 300 euro. Normaal gesproken moet 2.500 euro voor de opties worden neergelegd. De Altea XL vraagt eveneens 750 euro's extra.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek Classics editie 9 ligt nu in de winkel! (Advertorial)

In dit nummer onder andere een dubbeltest met een Ford Escort en een Opel Kadett.   Lees verder
AutoWeek Classics editie 9 ligt nu in de winkel!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Seat Altea Businessline en Chill Out! Seat Altea Businessline en Chill Out! Seat Altea Businessline en Chill Out!
Seat Altea Businessline en Chill Out!

Peilstok

Mijn favoriet van de Redactie Raadt Aan is:

AutoWeek op Blendle

AutoWeek Multitest

Opel Meriva - Kia Venga - Nissan Note - Seat Altea

Volg AutoWeek