Autonieuws

Strak in het Superman-pak: Kia Optima Hybrid

10 februari 2013  |  09:17  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Ook als autofabrikant hoef je jezelf niet altijd even serieus te nemen. Waar Ford in Chicago nog te bizarre Focus TrackSTer neerzette kan Kia er ook wat van. Wat te denken van een Optima Hybrid in Superman kostuum?

De bijzondere Kia presenteert zich op het juiste moment: bij ons staat namelijk zuipfestijn carnaval voor de deur. Dat de Koreaanse autofabrikant wel houdt van een lolletje zagen we al op de SEMA Autoshow, waar het merk al een vijftal superhelden neerzette (foto 4).

Waar de Optima toen nog als Batman was verkleed, hijst de Hybrid zich ditmaal in het spandex-pak van Superman. Nou doet Kia dat natuurlijk niet zomaar. Net als de flitsende striphelden op de SEMA Auto Show maakt deze Optima deel uit van Kia's 'We can be heroes' campagne. Daarmee vraagt het merk aandacht voor vrouwen en kinderen in de Hoorn van Afrika, waar het allemaal niet zo lekker loopt momenteel. Samen met DC Entertainment, de jongens achter de stripboeken, hebben ze de Kia in de schreeuwerige jas gestoken.

We zien felgekleurde velgen, een blauwe met rode lak, rode neonverlichting onder de auto en natuurlijk een lichtgevend Superman-logo op de motorkap. Het interieur wordt niet overgeslagen, daar zien we een stapel blauwe accenten en, hoe kan het ook anders, de Superman handtekening op het hart van het stuur.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Kia Optima Superman Kia Optima Superman Kia Optima Superman
Kia Justice League SEMA
Rij-impressie - Kia Optima

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

De nieuwe Kia Optima First Edition De nieuwe Kia Optima First Edition Nu vanaf € 37.495,-* De nieuwe Kia Optima First Edition De ...

AutoWeek Triotest

Skoda Octavia - Ford Focus sedan - Kia Optima

Volg AutoWeek