Autonieuws  |  Viziv: innovatie op z'n Subaru's

7 februari 2013  |  10:25  |  Tekst:

Subaru gaat op de Salon van Genève bepaald niet rustig achterover zitten. Behalve een reeks Europese primeurs neemt het Japanse merk ook een belangrijke concept-car mee: de Viziv.

De wat aparte naam Viziv is niet zomaar gekozen: het staat voor 'Vision for Innovation'. Waar de Z in de naam dan vandaan komt, is ons niet helemaal duidelijk, maar dat is slechts een detail. De Viziv herbergt volgens Subaru bij uitstek de merkwaarden, 'Plezier en Gemoedsrust'.

De concept-car laat zien waar het merk in de toekomst naartoe wil. De Viviz is een cross-over en gegeven de huidige honger naar dat type auto zou het zomaar kunnen dat we in de toekomst ook een productieauto met trekken van deze concept-car te zien krijgen. Subaru zelf zegt hier overigens niets over.

Behalve de Viziv Concept toont Subaru ook de Outback Boxer Diesel Lineartronic met CVT-transmissie. Daarnaast beleeft ook de nieuwe Forester z'n Europese debuut.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek is jarig en trakteert! (Advertorial)

Daarom geven we een supersnelle Porsche 911 Cabrio weg! Wil jij ‘m winnen?   Lees verder
  advertorial Win een Porsche
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Subaru Viziv Concept

Peilstok

Ik vind de Tesla Model S uit de AutoWeek Top 50:

AutoWeek op Blendle

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep