Autonieuws

Volgend jaar gekortwiekte Opel Adam

5 februari 2013  |  13:16  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Opel heeft de Adam al gericht op jong, hip en trendy volk dat wel houdt van een uitstapje. De doelgroep die liever de zon op de bol heeft wordt vanaf 2014 bediend. Een Adam-zonder-dak moet dan zijn intrede doen.

Sinds de introductie van de Adam wordt er al gespeculeerd over een OPC versie, maar ook de verhalen over een opengewerkte uitvoering van Opel's hippe A-segmenter gingen al rap rond. Volgens Autocar heeft een bron binnen Opel nu bevestigd dat een Adam Cabrio daadwerkelijk het levenslicht zal zien.

De Adam Cabrio zal het op moeten nemen tegen andere lifestyle zonaanbidders als de Citroën DS3 Cabrio en de Fiat 500 C. Een stalen vouwdak blijft achterwege, Opel kiest gewoon voor een stoffen kap. In 2014 moet de concurentie zijn borst nat gaan maken, dan moet de Adam op de markt verschijnen.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis Ďm niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Opel Adam Opel Adam CitroŽn DS3 Cabrio
Abarth 500C 1.4 16v T-Jet 135
Rij-impressie - Opel Adam S

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

Gemak, transparantie en zekerheid! OPEL PRIVATE LEASE. Gemak, transparantie en zekerheid! Opel Private Lease is er speciaal voor u, met ...

AutoWeek Dubbeltest

Opel Adam S-DS 3 Puretech 110

Volg AutoWeek