Autonieuws

Weer weinig bijtellen met Opel Corsa en Insignia

1 februari 2013  |  14:30  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Per 1 januari zijn de normen voor bijtelling weer aangescherpt. Opel heeft de Corsa 1.3 CDTI en Insignia 2.0 CDTI zo bijgeschaafd dat opnieuw weinig bijgeteld hoeft te worden.

Vanaf nu zijn de vijfdeurs Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFlex en de vier- en vijfdeurs Insignia 2.0 CDTI ecoFlex Start/Stop weer helemaal bij de tijd. Voor de Corsa hoeft slechts 14 procent bijgeteld te worden, bij deze versie van de Insignia is dit 20 procent.

De driedeurs Corsa met 1.3 CDTI viel met een CO2-uitstoot van 88 g/km al binnen de groep van de 14-procenters. Het exemplaar met twee portieren extra mag zich nu ook in dit gezelschap scharen.

Zowel de 130 als 160 pk sterke Insignia's met 2.0 CDTI ecoFlex dieselmotor komen weer in aanmerking voor 20 procent bijtelling. De Corsa 1.3 CDTI ecoFlex staat vanaf 16.495 euro in de showroom. De vijfdeurs uitvoering kost 800 euro extra. Voor een Insignia met ecoFlex-motor moet minimaal 32.095 euro worden neergeteld.

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Opel Insignia Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX 111 Edition
Rij-impressie - Opel Insignia Country Tourer

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

ActieAuto

Lederen bekleding en AFL verlichting op Opel Insignia voor € 595 EXCLUSIEF BUSINESS CLASS PAKKET OP INSIGNIA. Lederen bekleding en AFL verlichting voor € 595. Duitse ...

AutoWeek Occasion-dubbeltest

Opel Insignia Sports Tourer - Saab 9-5 Sport Sedan

Volg AutoWeek