Autonieuws  |  Weer weinig bijtellen met Opel Corsa en Insignia

1 februari 2013  |  14:30  |  Tekst:

Per 1 januari zijn de normen voor bijtelling weer aangescherpt. Opel heeft de Corsa 1.3 CDTI en Insignia 2.0 CDTI zo bijgeschaafd dat opnieuw weinig bijgeteld hoeft te worden.

Vanaf nu zijn de vijfdeurs Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFlex en de vier- en vijfdeurs Insignia 2.0 CDTI ecoFlex Start/Stop weer helemaal bij de tijd. Voor de Corsa hoeft slechts 14 procent bijgeteld te worden, bij deze versie van de Insignia is dit 20 procent.

De driedeurs Corsa met 1.3 CDTI viel met een CO2-uitstoot van 88 g/km al binnen de groep van de 14-procenters. Het exemplaar met twee portieren extra mag zich nu ook in dit gezelschap scharen.

Zowel de 130 als 160 pk sterke Insignia's met 2.0 CDTI ecoFlex dieselmotor komen weer in aanmerking voor 20% bijtelling. De Corsa 1.3 CDTI ecoFlex staat vanaf 16.495 euro in de showroom. De vijfdeurs uitvoering kost 800 euro extra. Voor een Insignia met ecoFlex-motor moet minimaal 32.095 euro worden neergeteld.

 mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin plaats dit bericht op digg maak een bookmark op delicious

AutoWeek is jarig en trakteert! (Advertorial)

Daarom geven we een supersnelle Porsche 911 Cabrio weg! Wil jij ‘m winnen?   Lees verder
  advertorial Win een Porsche
 
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Opel Insignia Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX 111 Edition

Peilstok

De leukste AutoRAI-auto uit de Redactie Raadt Aan is de...

AutoWeek op Blendle

ActieAuto

NOG VOOR JE IN JE NIEUWE OPEL ZIT, ZIT JE AL GOED! Opel heeft nu wel een heel unieke actie, namelijk de ...

AutoWeek Occasion-dubbeltest

Opel Insignia Sports Tourer - Saab 9-5 Sport Sedan

Volg AutoWeek

© 2015 Sanoma B.V.
Adverteren - Colofon - Contact - Copyright - Disclaimer - Privacy en cookiebeleid - Gebruiksvoorwaarden - RSS - Partners - Sitemap
AutoWeek.nl - onderdeel Sanoma groep