Autonieuws

Heftig: Fast and Furious-GT-R

2 februari 2013  |  08:56  |  Tekst:
    Print     Mail     Houd me op de hoogte

Het is weer zover: dit jaar komt er weer een nieuw deel in de inmiddels beroemde Fast And The Furious-filmreeks. Het zesde alweer, en dit blauwe monster krijgt er een prominente rol in.

De meeste mensen zullen zich de wild bestickerde en bevleugelde Supra uit de eerste film nog wel herinneren. Ook de groene Mitsubishi Eclipse kunnen we ons nog altijd voor de geest halen. Voor de nieuwe film konden de filmmakers natuurlijk niet om de Nissan GT-R heen, het is toch de ultieme Japanse sportwagen van dit moment.

Ook nu is de auto verre van standaard, hoewel de bestickering in ieder geval op deze foto’s nog schittert door afwezigheid. De lamellen achter de wielen zijn zonder twijfel het opvallendste deel van de auto, maar ook op andere gebieden kunnen we het apparaat niet op enige bescheidenheid betrappen. Hoeft ook niet, want het door SP Engineering onder handen genomen racemonster maakt zijn uiterlijk dankzij 685 pk zeker waar. De uitlaatgassen die bij al die power vrijkomen worden door een gigantische uitlaat uit de kentekenplaatuitsparing geblazen, dat belooft wat voor het geluid.

The Fast And The Furious 6’, zoals we de film nog maar even zullen noemen, verschijnt later dit jaar. Een preview wordt komend weekend voor het eerst getoond.
 

mail naar een vriend plaats dit bericht op nujij plaats dit bericht op linkedin

Mis ‘m niet! De AutoWeek Occasion Special! (Advertorial)

Alles wat je moet weten als je een gebruikte auto zoekt. De Occasion Special ligt nu in de winkel of je kunt ‘m direct   Lees verder
Mis m niet! De AutoWeek Occasion Special!
 
 

Foto's en video's bij dit artikel

Nissan GTR Fast Furious Nissan GTR Fast Furious Nissan GTR Fast Furious
Nissan GTR Fast Furious Nissan GTR Fast Furious
Op de Rollenbank - Nissan GT-R

Peilstok

Supershowroom: mijn favoriete Opel Corsa is de...

AutoWeek Dubbeltest

Nissan GT-R - Porsche 911 Turbo

Volg AutoWeek